Mainos
Mainos

Kuski jätti ulosajossa loukkaantuneet nuoret matkustajat turmapaikalle Kinnulassa

Kinnulan toissaöisen vakavan ulosajon tutkinta jatkuu tänään kuulusteluin. Autoa kuljettanutta miestä epäillään tässä vaiheessa rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenteen vaarantamisesta.  

33-vuotias mies poistui turman jälkeen paikalta, vaikka hänen kyydissään olleet viisi nuorta loukkaantuivat. Hänet tavoitettiin pari tuntia onnettomuuden jälkeen. Hän oli tuolloin alkoholin vaikutuksen alaisena.  
Mies on edelleen poliisin huostassa.  

Komisario Veli-Pekka Välisaari Jyväskylän poliisista sanoo, että tutkinnassa selvitetään tänään tarkemmin tapahtumien kulkua.  

-Onko kyse esimerkiksi ylinopeudesta tai tienpinnan liukkaudesta vai mikä on sitten johtanut siihen, että auto on lähtenyt käsistä ja päätynyt katolleen ojaan.  

Välisaaren mukaan on viitteitä siitä, että tienpinta oli ainakin osittain jäinen. Autossa oli kesärenkaat.  

Autossa oli kyydissä kolme naista ja kaksi miestä. Osa oli alaikäisiä.    

Turmassa loukkaantui vakavasti yksi nuorista naisista. Hänet kuljetettiin helikopterilla hoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan.   
Muita matkustajia hoidettiin Keski-Suomen keskussairaalassa, mutta osa heistä on poliisin tietojen mukaan päässyt kotiin.  
  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme