Mainos
Mainos

MTV seurasi oikeudenkäyntiä: Kuusi kuubalaislentopalloilijaa vangittu – mukana joukkueen kapteeni

Kaikki kuusi törkeästä raiskauksesta epäiltyä kuubalaista lentopalloilijaa on vangittu todennäköisin syin. MTV seurasi klo 12 Pirkanmaan käräjäoikeudessa alkanutta istuntoa Tampereella hetki hetkeltä.

Paikalla Tampereella on toimittajamme Raija Kantomaa.


15.55 Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Joni Länsipuron mukaan tutkinta kestää useita viikkoja.

15.30: Myös kuudes kiinniotettu kuubalaislentopalloilija Osmany Santiago Uriarte Mestre, 21, on vangittu.

14.46: Viides vangittu on Luis Tomas Sosa Sierra, 21. Asianajaja uskoo hänen kuitenkin vapautuvan DNA-testien jälkeen.

14.13: Neljäs pelaaja ja joukkueen kapteeni Rolando Cepeda Abreu on vangittu. Hän on syntynyt vuonna 1989.

13.38: Kolmaskin lentopalloilija Ricardo Norberto Calvo Manzano on vangittu. Hän on syntynyt vuonna 1996 eli hän on iältään 19-vuotias. Hänet vangittiin todennäköisin syin epäiltynä.

13.19: Toinenkin lentopalloilija Abraham Alfonso Gavilan on määrätty vangittavaksi. Iältään hän on 21-vuotias.

12.52: Vuonna 1992 syntynyt kuubalainen lentopalloilija Dariel Albo Miranda on määrätty vangittavaksi. Asianajaja kertoo päämiehensä ottaneen asian raskaasti.

12.40: Kuubalaisen lentopalloilijan asianajaja Pirkka Lappalainen ei suostu kuvaamaan tapahtumaa. Hän kertoo päämiehensä kiistävän syyllistyneensä rikokseen.

12.25: Oikeudenkäynti käydään suljetuin ovin. Jokaisen kuuden kiinniotetun kuubalaispelaajan tapaus käsitellään erikseen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sitä tästä.

Jos twiittivideo  ei näy, voit katsoa sitä tästä.

MTV Uutiset tavoitti aiemmin tänään kuubalaismiehen joka oli ollut lentopallon maailmanliigan Suomi–Kuuba-ottelussa Tampereella. Kuuban joukkueesta oli ennen ottelua otettu kiinni pelaajia epäiltynä raiskauksesta edellisyönä hotelli Ilveksessä.

Kaiken kaikkiaan kiinniotettuja pelaajia on kuusi. Raiskauksen epäillään tapahtuneen Hotelli Ilveksessä lauantain vastaisena yönä. Poliisi sai tapauksesta hälytyksen kello 5.39. Asianomistajana on täysi-ikäinen suomalaisnainen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme