Mainos
Mainos

Kuubalaispelaajien tuttava raiskausepäilystä IL:lle: Pelaaja ja nainen tapasivat tupakkapaikalla

Suomessa vuosia asunut entinen kuubalaisurheilija kertoi Iltalehdelle perjantai-illan tapahtumista Tampereen Ilves-hotellissa.

Nimettömänä pysyttelevä kuubalaisurheilija oli tekoiltana viettämässä aikaa Kuuban lentopallomaajoukkueen pelaajien kanssa tamperelaishotellissa. Hänen mukaansa yksi joukkueen pelaajista oli tavannut tupakkapaikalla aikuisen suomalaisen naisen.

Juttelun jälkeen pari oli siirtynyt pelaajan mukana tämän hotellihuoneeseen, jossa majoittui myös toinen joukkueen pelaaja.

– Sinne oli yön aikana tullut muitakin pelaaja. Kaikki yksityiskohdat siitä eteenpäin ovat vain asianosaisten tiedossa, mies sanoo lehdelle.

Nainen oli poistunut pelaajan huoneesta aamuyöllä ja pyytänyt yhtä pelaajista soittamaan poliisille. Pelaaja ei kuitenkaan osannut soittaa Suomen poliisille.

Poliisi sai tiedon tapahtumista lauantaiaamuna, jolloin kolme kuubalaispelaajaa otettiin kiinni.

Nimettömänä pysyttelevä entinen kuubalaisurheilija kertoo olevansa varma, että lentopallojoukkueen koko johto erotetaan joukkueen saapuessa kotimaahansa.

– On sääli, että tällaista tapahtui. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme