Mainos
Mainos

Kuulustelut vahvistavat poliisin epäilyjä: Mikkelin opiskelijamurha oli sattumanvarainen – uhri oli tekijälle lähes tuntematon

Mikkelin Raviradantiellä marraskuun 1. päivä sattuneen henkirikoksen tutkinta on jatkunut muun muassa kuulustelujen merkeissä.

– Rikoksesta epäilty on kertonut henkilökohtaisista motiiveistaan varsin avoimesti, mutta kyseessä olevat asiat ovat julkisuuslain mukaan salassa pidettäviä, poliisi kertoo tiedotteessa.

Käytännössä tämä tarkoittanee sitä, että kuulusteluissa on tullut ilmi esimerkiksi miehen terveystietoja. Poliisi painottaa, että teon motiivit eivät liity millään tavalla uhrin kansalaisuuteen, osapuolten suhteisiin, päihteisiin tai aatteellisiin seikkoihin. Tämä on ollut poliisin näkemys tapahtuneesta jo aiemmin.

– Rikos on kohdistunut sattumanvaraisesti tekijälle lähes tuntemattomaan henkilöön, poliisi toteaa.

Myös todistajien kuulemiset, uhrin oikeuslääketieteellinen tutkimus ja tapahtumapaikan tekninen tutkinta tukevat poliisin mukaan alussa syntyneitä epäilyjä teon luonteesta.

Myös tapauksen tutkinta murhana on saanut tukea, sillä uhrille tehdyt tutkimukset kertovat poliisin mukaan tekotavan törkeydestä ja julmuudesta. Uhria oli lyöty teräaseella lukuisia kertoja, tämän pakoyrityksestä huolimatta.

Tapauksen yhteydessä epäilty myös pahoinpiteli uhrin tyttöystävää, mutta teossa ei käytetty teräasetta eikä naiselle tullut vakavia vammoja.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme