Mainos
Mainos

Kuusikymppinen mies kävi käsiksi 12-vuotiaaseen tyttöön

Päijät-Hämeen poliisilaitos etsii noin 60-vuotiasta miestä, jonka väitetään käyneen käsiksi 12-vuotiaaseen tyttöön Lahdessa.

Tyttö oli syönyt eväitään vappupäivän iltana klo 19 jälkeen Hong Kong -tavaratalon lähistöllä olevan Otto -automaatin luona.

Paikalle oli tullut tytölle täysin tuntematon ulkomaalaiselta näyttävä vanhempi mies, joka jututtanut tyttöä huonolla suomen kielellä. Lopulta mies pyysi tyttöä mukaansa kotiin ja tarttui tyttöön kiinni.

Tyttö pelästyi tilannetta ja riuhtaisi itsensä miehen otteesta irti. Mies poistui paikalta ripeästi miesten harmaalla polkupyörällään, jossa on keltaista tekstiä, Kauppakatua sataman suuntaan.

Poliisi kertoo epäillyn olevan vartaloltaan hoikka. Hän on noin 180 cm pitkä. Hänellä on mustat alaspäin kaartuvat viikset ja tumma tukka. Päällään miehellä oli ruskea baseball takki ja ruskea lippalakki, jossa oli kirjaimia.

Poliisi tutkii asiaa lievänä pahoinpitelynä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme