Mainos
Mainos

KUVA: Tältä näyttää ekstaasikone

Suomen ja Hollannin poliisit löysivät hollantilaisesta varastosta ekstaasikoneen suuren huumejutun tutkinnan yhteydessä.

Kojeella pystytään prässäämään huumausaine pillereiksi ja myös painamaan siihen haluttu tunnus.

Pillereitä on helpompi käsitellä kuin jauhemaista ainetta. Huumeeseen lisätään jotain sidosainetta, jotta pilleri pysyy kasassa. Ekstaasi eli MDMA luetaan amfetamiineihin.

Hollantilaisessa varastossa oli myös amfetamiinin lähtöaineita 330 amfetamiinikilon valmistamiseksi sekä 1800 kiloa hasista.

Poliisin laskelmien mukaan takavarikoidun hasiksen arvo myyjälle oli yli viisi miljoonaa euroa ja sen katukauppa-arvo Suomessa olisi ollut yli 18 miljoonaa euroa. Valmisteilla olleen amfetamiinierän katukauppa-arvo olisi Suomessa ollut noin 8,4 miljoonaa euroa.


Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot