Mainos
Mainos

KUVA: Tämä lepotuoli vahvisti Aarnion ja prostituoidun seksisuhteen

Keskusrikospoliisin tekemän esitutkinnan mukaan helsinkiläisen prostituoidun kotoa taltioitu dna-näyte vahvistaa Aarnion ja naisen välisen seksisuhteen.

Näyte taltioitiin asunnossa olleesta lepotuolista. Tuolin etuosasta, jalkatuen yläpuolelta löytyi kolme tahraa, joissa oli sekoittuneena kahden henkilön dna:ta. Aarnion dna-tunniste sopi sekoitustulokseen.

Nainen itse pyysi poliisia tekemään kotietsinnän asunnossaan, jotta hänen ja Aarnion suhteen laadusta saataisiin varmuus.

Nainen on esitutkinnassa kertonut suhteesta avoimesti, mutta Aarnio ei ole suostunut kommentoimaan suhteen laatua. Hän myöntää kuitenkin tavanneensa naisen vuonna 1996 tai 1997 ja tavanneensa tätä tämän jälkeenkin esimerkiksi naisen asunnolla.

Sen sijaan suhteeseen kytkeytyvät rikosepäilyt Aarnio kiistää täysin. Tässä osiossa Aarniota syytetään virkavelvollisuuden rikkomisesta, sillä naisen kertomuksen mukaan pari harrasti seksiä Aarnion virka-aikana.

Lisäksi Aarnion katsotaan myötävaikuttaneen naisen prostituution harjoittamiseen.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot