Mainos
Mainos

Tunnetko kuvan miestä? Poliisi epäilee Alepan ryöstöstä

Alepa-myymälä ryöstettiin eilen keskiviikkona Helsingin Herttoniemessä. Poliisin mukaan ryöstö tapahtui klo 21.35 illalla. 

Poliisin mukaan myymälään oli tullut nuori mies, joka oli peittänyt kasvojensa alaosan mahdollisesti huivilla. Suomea puhunut mies oli uhannut kassalla ollutta myyjää teräaseella ja saanut anastettua vähäisen summan rahaa.

Tekijän tarkat tuntomerkit:

- Tekijä on iältään noin 20-vuotias mies. Miehen pituus on n. 185 cm ja hän on ruumiinrakenteeltaan hoikka. 

- Tekohetkellä mies oli pukeutunut valkoiseen hupulliseen puseromalliseen takkiin. 

- Valvontakameran kuvista on kuitenkin nähtävissä, että takki on miehen päällä ilmeisesti nurinpäin, joten normaalissa käyttötilanteessa takki lienee tumma. 

- Jalassa miehellä oli tekohetkellä tummat housut ja valkoisilla reunuksilla varustetut tummat kengät.

Rahat mies oli laittanut muovipussiin, jonka jälkeen hän oli poistunut myymälästä. Kaupassa oli tapahtuma-aikaan joitakin asiakkaita, mutta he eivät joutuneet tekijän uhkailujen kohteeksi. Teon yhteydessä kukaan ei poliisin mukaan loukkaantunut fyysisesti. Koska teon yhteydessä omaisuuden anastamiseen on käytetty teräasetta, rikosta tutkitaan törkeänä ryöstönä.

Poliisi pyytää yleisön apua tekijän henkilöllisyyden selvittämiseksi. Vihjeet pyydetään ilmoittamaan virka-aikana Helsingin poliisiin puhelinnumeroon 050-4560230 tai sähköpostilla osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme