Mainos
Mainos

Kuvat: Huumerahaa jemmattiin Hello Kitty -lelun sisälle – poliisi narautti huumeiden levitysringin

Helsingin poliisin tutkittavana on ollut laaja heroiinin ja amfetamiinin levittämistapaus, poliisi kertoo tiedotteessaan.

– Poliisi on esitutkinnan aikana takavarikoinut useita kiloja amfetamiinia, pieniä määriä heroiinia sekä kymmeniä tuhansia euroja käteistä rahaa ja useita aseita. Suuria summia rahaa kuljetettiin muun muassa Hello Kitty -lelun sisällä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Nikonen Helsingin poliisilaitokselta.

Heroiinia, amfetamiinia ja metamfetamiinia on levitetty erityisesti Helsingissä sekä muualla Suomessa.

Keskusrikospoliisin rikosteknisen laboratorion lausunnon mukaan osa amfetamiinista on ollut poikkeuksellisen vahvaa. 

Helsingin poliisi on tehnyt esitutkinnan aikana yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa. Esitutkinnan aikana on kuulusteltu kymmeniä henkilöitä, joista tutkintavankeudessa on ollut 12 henkilöä.

Asian osalta on tutkittu erillisiä kokonaisuuksia, jotka liittyvät toisiinsa. Kokonaisuuteen liittyen tutkinnassa on ollut muun muassa törkeä kiristys sekä useita pahoinpitelyjä, jotka liittyvät huumausainekauppaan.

Tapauksen tutkinta alkoi alkuvuodesta ja se on nyt siirretty syyttäjälle.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme