Mainos
Mainos

Kuvat: Liivijengi korjasi käytöstä poistettuja aseita toimintakuntoon – poliisi löysi lisäksi useita kiloja huumeita

Poliisi on julkaissut joukon kuvia ampuma-aseista, joita liivijengien uskotaan saattaneen toimintakuntoisiksi niiden deaktivoinnista huolimatta.

Rikospaikka-ohjelma kertoi tutkinnasta viime viikolla.

Poliisi tutkii United Brotherhood- ja Bandidos-liivijengeihin kytkeytyneitä tapauksia törkeinä huumausainerikoksina ja törkeinä ampuma-aserikoksina.

Osa kyseessä olevista aseista on sarjatuliaseita. Poliisi on takavarikoinut muun muassa haulikoita, kynäpistoolin, kiväärin sekä käsiaseita. Osa aseista on ollut valmiiksi toimintakuntoisia, eikä niitä ole tarvinnut muuttaa käyttökelpoisiksi.


Tutkinnassa on takavarikoitu lisäksi useita kiloja huumausaineita. Poliisi uskoo epäiltyjen tuoneen maahan ja levittäneen kokaiinia, metamfetamiinia, amfetamiinia, ekstaasia, Subutex-tabletteja, kannabista ja huumeeksi luokiteltuja lääkkeitä. Osa aineista löydettiin järjestöjen kerhotiloista.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme