Mainos
Mainos

Kuvat: Lohjalla tehtiin kaksi Siwa-iskua - onko tekijä sama?

Siwa ryöstettiin ja yritettiin ryöstää tiistai-iltana Lohjalla.

Länsi-Uudenmaan poliisilla on tutkittavanaan kaksi Siwaan kohdistunutta rikosta. Mäntynummen Kirjastopolulla sijaitseva Siwa ryöstettiin aseella uhaten klo 20.40.

Myymälään sisälle tullut mies oli aseella uhkaamalla saanut saaliikseen vähäisen summan rahaa.

Epäilty ryöstäjä oli noin 175-180 senttiä, hoikkavartaloinen ja puhui suomea. Miehellä oli vaalea/beigen värinen hupullinen takki, jonka alla mahdollisesti musta huppari, siniset farkut ja mustat, maiharityyppiset kengät.

Noin tuntia myöhemmin yritettiin ryöstää Veijolantiellä sijaitseva Siwa. Mies oli aseella uhkaamalla vaatinut henkilökunnalta rahaa kassasta. Ryöstö oli jäänyt yritykseksi, kun kauppaan oli tullut asiakas.

Myös tässä tapauksessa epäilty oli noin 175-180 senttiä pitkä, suomea puhunut mies. Miehellä oli yllään tumma huppari, jonka alla oli vaaleaa vaatetusta. Hupparissa oli vaalea kuvio vasemmassa rinnassa sekä kolmionmallinen valkoinen kuvio selässä. Jalassa tekijällä oli tummat housut.

Havainnot voi ilmoittaa Lohjan poliisiaseman numeroon 0295 436015.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme