Mainos
Mainos

KUVAT: Näin ammattimainen voi kannabiskasvattamo olla

Poliisin mukaan Lohjalla paljastunut kannabiskasvattamo on poikkeuksellisen suuri ja ammattimaisesti rakennettu. Omakotitalon kellariin rakennettu kasvattamo löytyi kotietsinnän yhteydessä keskiviikkona.

Poliisi takavarikoi kellarista kuivumassa ollutta marihuanaa seitsemän kilon edestä. Sen arvo katukaupassa olisi ollut noin 140 000 euroa. Poliisi pääsi kasvattamon jäljille hajun perusteella.

– Olimme tekemässä viime viikonloppuna Lohjassa ja Vihdissä katutason valvontaoperaatiota, kun huomasimme, että talon ympäristössä haisee kannabis, kuvaa tutkinnanjohtaja Jukka Paasio Länsi-Uudenmaan poliisista.

Poliisi epäilee törkeästä huumausainerikoksesta kahta kolmikymppistä miestä, joilla ei ole aiempaa rikostaustaa. Heidät vangittiin tänään, koska poliisilla on epäilys esitutkinnan sotkemisesta.

Paasio arvelee, että nyt takavarikoitu marihuanaerä oli kaksikon ensimmäisiä satseja, koska miehet vuokrasivat talon vasta viime vuoden marraskuussa. Kasvattamoon oli uhrattu paljon aikaa, rahaa ja asiantuntemusta.

– Lähivuosina en ole näin isoihin kasvattamoihin törmännyt. Kasvatukseen tarkoitettuja ruukkujakin oli yli 300 kappaletta. Pienimuotoiseen kasvatukseen törmäämme toki päivittäin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme