Mainos
Mainos

Kuvat: Nurmijärven keskustapalo näyttää syttyneen ihmisen toiminnasta

Nurmijärven kirkonkylän keskustassa palanut autiotalo on todennäköisesti syttynyt ihmisen toiminnan seurauksena, arvioi päivystävä palomestari.

Kukaan ei loukkaantunut palossa. Pahoin palaneesta talosta oli siirretty viimeiset asukkaat pois muutama kuukausi sitten, eikä sisällä ollut ketään palon syttyessä.

Palon syttymissyystä ei tässä vaiheessa ole varmuutta. Poliisi tutkii asiaa. Päivystävä palomestari Kari Virtanen kuitenkin huomauttaa, ettei vaihtoehtoja juuri ole.

– Nämä ovat aina hankalia tällaiset autiotalot, kun niihin tuppaa niin nuoriso kuin muutenkin laitapuolen kulkijat tavalla tai toisella pesiytymään, ja sitten on erinäköistä ilkivallan tekoa siinä, Virtanen sanoo.

– Kyllä siinä ihmisen toiminta täytyy tavalla tai toisella olla mukana, kun talo on autio ja eipä tuossa nyt mitään ukonilmaa ole ollut niin aika vähissä ne syttymissyyt sen jälkeen ovat.

Palosta teki ilmoituksen ilmeisesti ohikulkija. Palo oli raju ja räystäiden ala tuprusi mustaa savua. Pelastushenkilökuntaa oli paikalla runsaasti ja palopaikalle kokoontui illalla myös paljon väkeä seuraamaan tilannetta.

Talo sijaitsee muutaman sadan metrin päässä kirkonkylän keskustasta. Hälytys palosta tuli kello 19.23 Aleksis Kiven tielle.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme