Mainos
Mainos

Kuvat: Tällaisiakin Suomen maanteillä tulee vastaan – Poliisi: Autossa oli pielessä lähes kaikki mikä olla voi

Muutaman sadan metrin kauppamatka tehtiin autolla, joka ei todellakaan ollut tieliikennekelpoinen.

Hämeen poliisilaitos julkaisi tänään kuvaparin eräästä poliisipartiolle tapahtuneesta tilanteesta. Kuljettaja oli menossa lähikauppaan, jonne poliisin mukaan oli linnuntietä matkaa noin 250 metriä. Auto oli kuitenkin kaikkea muuta kuin tieliikennekelpoinen.

– Autossa oli pielessä lähes kaikki mikä olla voi. Kuljettaja oli kortiton ja auto katsastamaton, liikenteestä poistettu jo vuonna 2015, ja siihen oli kiinnitetty siirtokilvet, jotka ovat aikoinaan kuuluneet BMW:n esittelyautoon. Ilmaakaan ei renkaisiin liene muutamaan vuoteen lisätty. Kauppaan oli kuitenkin autolla päästävä vaikka matkaa kotipihasta oli linnuntietä 250 metriä, Hämeen poliisilaitos kirjoittaa Facebookissa.

Poliisin mukaan jotain hyvääkin tilanteessa oli, sillä kuljettaja ei ollut nauttinut alkoholia.

– Kuljettaja oli sentään selvin päin ja ilmeisen hyvällä itseluottamuksella varustettu. Mainittu ajoneuvo nimittäin lähti kaupan pihasta liikkeelle viereen pysähtyneestä poliisiautosta välittämättä. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme