Mainos
Mainos

Kymmenet kuokkavieraat iskivät kotibileisiin – alaikäiset tuhosivat paikkoja ja kaappeja vohkittavan toivossa

Poliisi sai tiistai-iltana noin kello 23 aikaan ilmoituksen Käpyläläisistä kotibileistä, joihin oli iskenyt kymmenien kuokkavieraiden porukka.

Kutsumattomat vieraat olivat pahoinpidelleet vuonna 2002 syntynyttä miestä ja vieneet asunnosta omaisuutta.

‒ Asianomistaja ja hänen ystävänsä kertoivat poliisille, että he olivat viettäneet kaikessa rauhassa syntymäpäiväjuhlia, joihin oli kutsuttu alle kymmenen henkilöä. Yllättäen paikalle alkoi saapua ulkopuolisia henkilöitä. Lopulta kutsumattomia vieraita oli asunnossa noin neljäkymmentä. Asianomistaja arvioi, että paikalle saapuneet henkilöt olivat kutsuneet kavereitaan sosiaalisen median välityksellä, kertoo rikoskomisario Mikko Halme.

Osa kuokkavieraista oli rikkonut paikkoja ja kaivelleet kaappeja tarkoituksenaan anastaa omaisuutta. Ulkopuoliset henkilöt eivät poistuneet asianomistajan käskyistä huolimatta, ja lähtivät vasta hänen soitettua hätäkeskukseen. Asianomistajan mukaan häntä heiteltiin tavaroilla, lyötiin ja potkittiin ennen tätä.

Myös kotibileissa ollut nainen kertoo, että häneltä vietiin käteistä rahaa. Kun hän oli alkanut etsiä rahoja takkien taskuista, entuudestaan tuntematon mies oli estänyt häntä aiheuttaen hänen käsiinsä haavoja.

Poliisi tutkii tapausta ryöstönä, kotirauhan rikkomisena, pahoinpitelynä ja näpistyksenä. Poliisin tiedossa on tässä vaiheessa seitsemän epäiltyä, joista yhtä lukuun ottamatta kaikki ovat alaikäisiä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme