Mainos
Mainos

Kymmenistä rikoksista syytetyn Audia ja BMW:tä vaaditaan valtiolle

Espoon käräjäoikeudessa on puitu tapausta, jossa tekijää syytetään yhteensä 32 rikoksesta. Suurin osa syytteistä koskee epäiltyjä rattijuopumuksia ja kortitta ajoja.

Rattijuopumusten lisäksi miestä syytetään esimerkiksi törkeästä huumausainerikoksesta ja laittomasta uhkauksesta.

Syyttäjän mukaan mies oli yhdessä naisen kanssa pitänyt myyntitarkoituksessa lähes 260:tä Subutex-tablettia. Lisäksi mies oli syyttäjän mukaan pitänyt ostoskeskuksen pankkiautomaatilla nimikirjaimillaan varustettua puukkoa toisen miehen kaulalla.

Syyttäjä vaatii miehelle kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistusta. Lisäksi mieheltä on takavarikoitu BMW ja Audi, joita syyttäjä vaatii menetettäväksi valtiolle.

Mies on poliisin mukaan ollut osallisena ainakin 66 eri rikoksessa viimeisen 11 kuukauden aikana.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot