Mainos
Mainos

Laaja nuuskaralli käräjillä: Laivalta rahdattiin kymmeniä kiloja liikaa

Laajan nuuskajutun käsittely on alkanut Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Syytteen mukaan nuuskaa on tuotu Suomeen lähes 60 kiloa yli sen, mitä laki sallii tuoda omaan käyttöön.

Pääsyytetty on syyttäjän mukaan välttänyt rikoksella yli 100 000 euron verot. Epäillyt rikokset tapahtuivat vuosina 2010-2013.

Nuuskan tuonti järjestettiin syyttäjän mukaan siten, että pääsyytetty on ollut useiden muiden kanssa laivamatkoilla. Nuuskaa on pakattu useiden ihmisten matkatavaroihin ja se on luovutettu maissa pääsyytetylle.

Syyttäjä vaatii pääsyytetylle yli vuoden ehdollista vankeutta sekä yhdyskuntapalvelua. Muista syytetyistä yhdelle syyttäjä vaatii lyhyttä ehdollista vankeusrangaistusta ja muille sakkoja.

Syytettyjä on kaikkiaan lähes 20. 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot