Mainos
Mainos

Laajan huumejutun tuomiot alenivat hovioikeudessa

Helsingin hovioikeus on alentanut laajan amfetamiini- ja metamfetamiinijutun tuomioita.

Jutussa oli kyse amfetamiinin, metamfetamiinin ja hasiksen hankinnasta ja välittämisestä. Aineita tuotiin pääkaupunkiseudulle Jyväskylästä ja Kouvolasta.  

Espoon käräjäoikeudessa noin viisikymppiset mies ja nainen tuomittiin 12 vuoden vankeuteen. Hovioikeus kuitenkin katsoi, että rangaistukset olivat yleiseen rangaistuskäytäntöön nähden liian pitkät. Se alensi molempien tuomiot 10,5 vuoteen.

Parikymppinen mies sai käräjillä 10 vuoden tuomion. Hovioikeus alensi rangaistuksen 8,5 vuoteen. 20-vuotiaan naisen 6,5 vuoden käräjätuomio aleni 4,5 vuoteen. Hovioikeus katsoi, että heidän saamansa rikoshyöty oli ollut melko vähäinen ja he olivat toimineet muiden toimeksiannosta.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot