Mainos
Mainos

58-vuotiaan naisen murha Laajasalossa – MTV Uutiset seuraa käräjäistuntoa

Helsingin Laajasalossa lokakuussa tapahtunutta murhaa käsitellään tänään Helsingin käräjäoikeudessa.

58-vuotias nainen löydettiin kuolleena 12. lokakuuta Laajasalon vanhasta öljysatamasta. Tapauksesta epäilty ja vangittu 28-vuotias Jukka-Matti Romppainen on tunnustanut surmanneensa naapurissaan asuneen naisen.

Uhri ja epäilty eivät tunteneet toisiaan. Väkivalta sai alkunsa, kun uhri meni huomauttamaan syytetylle koirien huonosta kohtelusta. Mies oli käyttäytynyt koiriaan kohtaan aggressiivisen oloisesti.

Henkirikosta käsitellään murhana sen raa'asta tekotavasta johtuen. Lisäksi 28-vuotiasta miestä syytetään eläinsuojelurikoksesta.

–  Murhan tunnusmerkit täyttyvät, sillä uhriin on kohdistunut pitkällä aikavälillä monenlaista väkivaltaa. Häntä on lyöty ja potkittu, minkä jälkeen hänet on siirretty öljysataman rantaan, jossa häntä on kuristettu. Lopulta uhri on siirretty mereen, rikosylikomisario Juha Rautaheimo on kertonut.

Murhasta syytetty Jukka-Matti Romppainen on halunnut mielentilatutkimukseen.

MTV Uutiset seuraa murhatapauksen käsittelyä Helsingin käräjäoikeudessa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme