Mainos
Mainos

Laatutietoiset varkaat iskivät töölöläisravintolan varastoon: Viiniharvinaisuudet löytyivät naisen asunnosta

Ravintolan varastotiloista vietiin suuria määriä alkoholijuomia Helsingin Etu-Töölössä syyskuussa. Varastettuja viinejä löydettiin naisen asunnolta kotietsinnässä.

Miestä ja naista epäillään murtautumisesta ravintolan varastotiloihin Helsingin Etu-Töölössä syyskuussa. Ravintolasta oli viety erilaisia alkoholijuomia tuhansien eurojen arvosta. 

– Pulloja oli anastettu kymmeniä, ja joukossa oli myös harvinaisia viinejä ja muita juomia. Myös toisen samassa kiinteistössä sijaitsevan ravintolan tiloihin oli murtauduttu, kertoo rikoskomisario Outi Petersohn-Järvinen Helsingin poliisilaitokselta tiedotteessa.

Epäillyt mies ja nainen etsintäkuulutettiin lokakuussa. Molemmat saatiin kiinni naisen kotiosoitteesta.

– Poliisi sai naisen kiinni tämän kotiosoitteesta viime sunnuntaina ja miehen samasta osoitteesta seuraavana päivänä. Tätä edelsi parin kuukauden kuumeinen etsintä. Asunnosta löytyi myös anastetuksi epäiltyä omaisuutta, Petersohn-Järvinen toteaa.

Tapausta tutkitaan rikosnimikkeillä törkeä varkaus ja varkaus. Poliisi esittää 1970-luvulla syntyneitä epäiltyjä vangittaviksi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme