Mainos
Mainos

Lähde IL:lle: Suomessa kolme kovan luokan terroristia

Suomessa asuu tällä hetkellä kolme kovan luokan terroristia, kertoo asioista perillä oleva lähde Iltalehdelle.

Kyseisten henkilöiden epäillään Iltalehden tietojen mukaan kuuluvan toimivien terroristisolujen johtohamoihin. Heiltä on evätty turvapaikka Suomessa, mutta he ovat valittaneet päätöksestä.

Kovan luokan terroristeiksi epäiltyjä henkilöitä ei ole saatettu pois maasta, vaikka viranomaiset olisivat näin halunneet tehdä.

Suojelupoliisi ei tänään halunnut kommentoida uutista MTV:lle.

Italian poliisi kertoi viime kuussa paljastaneensa 17 ihmisen terrorisolun. Tuolloin kerrottiin, että terrorisolun jäsenistä ainakin neljällä olisi yhteyksiä Suomeen.

Iltalehden tietojen mukaan kolme oleskelisi edelleen Suomessa. Heidän katsotaan olevan terroristisolujen päällystöä.

Henkilöt eivät ole tiettävästi Suomessa oleskelunsa aikana luopuneet yhteydenpidostaan terroristijärjestöihin, vaan jatkaneet aktiivista toimintaa. Heidän ei kuitenkaan uskota suunnittelevan terrori-iskua Suomeen.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot