Mainos
Mainos

Lahden surmaa epäillään nyt murhaksi

Surmatapa on osoittautunut ruumiinavauksessa raa'aksi. Rikos paljastui viime viikolla.

Lahden Patomäessä viime viikolla paljastunutta henkirikosta epäillään nyt murhaksi. Poliisi on koventanut rikosnimikettä kesken tutkinnan, koska vainajan oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus osoitti tekotavan raa'aksi.

Tekijäksi epäilty, vuonna 1979 syntynyt mies on ollut viime viikosta lähtien vangittuna epäiltynä todennäköisin syin taposta.

Epäilty on osin tunnustanut teon.

Epäillyn puheita henkirikoksesta kuuluu myös nauhalla, jonka hätäkeskus äänitti puolenyön jälkeen 13.kesäkuuta. Surmatyö oli tapahtunut jo edellisen päivän puolella useita tunteja aikaisemmin.

Surmapaikka oli uhrin, vuonna 1945 syntyneen miehen, asunto Vihantakadulla. Surma-asunnossa oli illan aikana ollut useita henkilöitä ja siellä oli juotu alkoholia.

Poliisi vaikenee vielä henkirikoksen motiiveista ja tekotavasta, koska useita mahdollisia silminnäkijöitä on vielä tavoittamatta. Tutkinnanjohtajan, komisario Esko Heinosen tiedossa ei vielä ole sekään, kuinka iso porukka asunnossa surmailtana oli.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme