Mainos
Mainos

Lähes kuusikymppinen nainen tuomittiin 14-vuotiaan pojan törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut lähes kuusikymppisen naisen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Oikeuden julkisen selosteen mukaan rikoksen uhriksi joutunut poika oli tekoaikaan 14-vuotias. Nainen oli tekoaikaan 57-vuotias. Teko tapahtui Pirkanmaalla naisen asunnolla viime vuoden tammikuussa.

Käräjäoikeuden mukaan nainen oli sukupuoliyhteydessä pojan kanssa. Nainen kiisti syytteen ja sanoi tarjonneensa pojalle vain ruokaa asunnollaan.

Oikeus kuuli pojan ja naisen lisäksi yhtä todistajaa. Poika ei olisi halunnut, että asiasta ilmoitetaan poliisille eikä hän olisi itse halunnut vaatia naiselle rangaistusta tai korvauksia. Asia tuli kuitenkin sattumalta aikuisen ihmisen tietoon, joka teki ilmoituksen poliisille.

Oikeus tuomitsi naisen puolentoista vuoden ehdolliseen vankeuteen. Lisäksi hän joutuu maksamaan rikoksen uhrille 4 000 euron korvaukset henkisestä kärsimyksestä.

Tuomio annettiin jo elokuussa, mutta oikeus toimitti asiasta tänään julkisen selosteen medialle. Nainen on ilmoittanut olevansa tyytymätön tuomioon, joten se ei ole vielä lainvoimainen.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot