Mainos
Mainos

Laitilassa epäily lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä – epäilty asui vastaanottokeskuksessa

Poliisille on tehty viime vuoden joulukuussa rikosilmoitus epäillystä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Epäilty hyväksikäyttö on tapahtunut Laitilassa yleisellä paikalla.

Rikoksen tapahtuma-ajaksi on ilmoitettu loka-marraskuu 2016. Uhrina oli alaikäinen, paikkakuntalainen tyttö.

Esitutkinnan aikana on selvinnyt, että rikoksesta epäillään noin parikymppistä, ulkomaalaista miestä. Mies on asunut Laitilan vastaanottokeskuksessa, mutta hänet on sittemmin siirretty muualle. Mies ei ole ollut esitutkinnan aikana kiinniotettuna.

Poliisi on kuullut tapahtuman osallisia, joiden kertomukset poikkeavat oleellisesti toisistaan. Tapaus etenee syyttäjän syyteharkintaan kevään 2017 aikana.

Asiaa on käsitelty sosiaalisessa mediassa kovin sanankääntein. Poliisi ei ole tiedottanut asiasta aikaisemmin teon arkaluonteisuuden vuoksi, eikä kerro asiasta enempää. 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot