Mainos
Mainos

Lampaita pidetty järkyttävissä oloissa Somerolla – lantaa ikkunoihin asti

Somerolaisella lammastilalla on paljastunut eläinten räikeä laiminlyönti. Jutun alempana oleva kuva saattaa järkyttää herkimpiä. 

Aluehallintoviranomaiset ja poliisi tekivät tilalla eläinsuojelutarkastuksen. Poliisin mukaan tilalla oli vakavasti sairaita ja loukkaantuneita eläimiä, ja kaikki tilan yli sata lammasta jouduttiin hätäteurastamaan.

– Tilan erittäin murheellisten olosuhteiden perusteella kävi selväksi, että kyseisen tilan lammaskarjansa hoito oli laiminlyöty jo vuosien ajan, kertoo Lounais-Suomen poliisi.

– Tilan karjasuojissa lantaa oli lähes ikkunoihin asti. Lampaiden turkki oli päässyt kasvamaan ja likaantumaan kymmenien kilojen painoiseksi. Lampaiden sorkkiin ja jalkoihin takertuneet narut olivat hiertäneet eläinten jalkoja poikki.

Salon poliisi tutkii asiaa törkeänä eläinsuojelurikoksena.Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot