Mainos
Mainos

Läpimurto antaa odottaa itseään Laukaan lapsisieppauksessa – viimeinen oljenkorsi koettamatta

Laukaalla odotetaan yhä lausuntoja teknisiin tutkintoihin, joiden toivotaan puskevan paikallaan junnanneen tutkinnan kohti läpimurtoa.

Epäilty lapsisieppaus sattui Laukaassa 28. elokuuta, kun taapero katosi asunnon ulkopuolella ikkunan edessä olleista lastenvaunuista. 1,5-vuotias löydettiin kuitenkin pian muutaman sadan metrin päästä metsänrajasta.

Tutkinnanjohtaja Markku Latvala kertoo, ettei tapahtuneesta ole saatu enää vihjeitä, ja tekniset tutkimukset ovat jäljellä oleva keino asian selvittämiseen.

– Toivotaan, jos sieltä teknisistä näytteistä jotain saataisiin. On mahdollista, ettei sieltäkään saada apua, hän toteaa.

Poliisin tutkinnassa on vahvistunut, että nuorehko nainen on todennäköisesti osallisena tapahtumaan. Noin 165 senttimetriä pitkää, tummiin vaatteisiin pukeutunutta tummatukkaista naista ei ole kuitenkaan tavoitettu.

Epäilty rikos on vakava, ja Latvala on tyytyväinen, ettei uusia tapauksia ole tullut ilmi. Asiaan toivottaisiin kuitenkin saatavan selvyys ja epäilty poliisin kuultavaksi.

– Se on arvailujen varassa, mikä on ollut motiivi tähän muutaman sadan metrin kuljetukseen, Latvala sanoo. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme