Mainos
Mainos

Lapissa epäillään Hulluun Poroon liittyvää ympäristörikosta

Kittilässä on tutkittu epäiltyä ympäristörikosta Hullu Poro -yhtiön toiminnan yhteydessä, poliisi kertoo. 

Lapin poliisilaitoksen talousrikostorjuntayksikkö tiedotti keskiviikkona saaneensa valmiiksi esitutkinnan tapauksessa. Poliisi epäilee, että jätettä on poltettu ja haudattu lainvastaisesti Kittilän Könkään kylällä sijaitsevalla tilalla. 

Asiaa tutkitaan ympäristön turmelemisena. Poliisi on kuullut rikoksesta epäiltynä useampia Hullun Poron nykyisiä ja entisiä työntekijöitä, myös toimitusjohtaja Päivikki Palosaarta

Juttu on siirtynyt Lapin syyttäjänvirastoon syyteharkintaan. 

Lapin poliisi kertoo, että sille on tänä vuonna tullut tutkittavaksi useita epäiltyjä liiketoiminnan yhteydessä tehtyjä ympäristörikoksia. Pääasiassa kyse on ollut jätteistä, jotka on jätetty maastoon.    

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot