Mainos
Mainos

Lappeenrannassa peräkontista löytyneen ruumiin henkilöllisyys varmistui – epäillyn murhan uhri on vuonna 1997 syntynyt mies

Lappeenrannan epäillyn peräkonttimurhan uhrin henkilöllisyys on varmistunut, tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisi.

Lauritsalan venesatamasta palaneesta autosta noin kuukausi sitten löytynyt uhri tunnistettiin vuonna 1997 syntyneeksi savitaipalelaiseksi mieheksi.

Poliisi kertoi jo aiemmin, että uhrin henkilöllisyydestä on vihiä, mutta asiaa ei kuitenkaan saatu heti varmistettua, sillä miehen ruumis oli löydettäessä pahoin palanut. MTV Uutiset kertoi uhrista toukokuussa.

Miehen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi. Rikoksesta epäiltyinä on vangittu 19-vuotias nainen sekä 20-vuotias mies.

Poliisi on ollut vaitonainen tapauksen yksityiskohtiin liittyen koko toukokuusta jatkuneen esitutkinnan ajan. Tutkintaa johtava rikoskomisario Timo Valle suostuu paljastamaan lähinnä sen, että asia etenee.

– Tutkinnassa on paljon materiaalia ja teknisen tutkinnan valmistumista odotellaan. Mutta tutkinta jatkuu, eikä päätöksessä vielä olla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme