Mainos
Mainos

Lapsenmurhista syytetty kuopiolaisäiti: Tarot-kortit kehottivat surmaamaan

Kahden lapsensa murhasta syytetty kuopiolaisäiti kertoi kuulusteluissa, että hän oli ennen surmia kysynyt tarot-korteilta neuvoa vaikeassa elämäntilanteessaan.

Kuulustelupöytäkirjoista käy ilmi, että 40-vuotiaalta naiselta kysyttiin kuulustelujen lopuksi, halusiko hän lisätä jotain kertomaansa.

Epäilty toi tuolloin esille, että hän oli harrastanut tarot-kortteja ja lisäksi tulkinnut niitä ihmisille elinkeinotoiminnassaan.

– Katsoin tarot-korteilla myös mitä minun pitäisi tehdä lasten suhteen ja sain vastaukseksi, että minun pitää surmata lapseni ja itseni, kertoi nainen.

Pohjois-Savon käräjäoikeus määräsi tänään äidin mielentilatutkimukseen tämän omasta pyynnöstä. Oikeus totesi naisen syylliseksi henkirikoksiin, mutta ottaa kantaa rikosnimikkeeseen mielentilatutkimuksen valmistumisen jälkeen. 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot