Mainos
Mainos

Latvialainen perämoottoreita varastanut liiga tuomittiin käräjillä – pisin ehdoton vankeus 5 vuotta

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on jakanut tuomioita ryhmälle, joka varasti Suomessa perämoottoreita ja toimitti niitä myytäväksi Latviaan.

Perämoottoreita vietiin muun muassa Porvoossa, Kotkassa ja Asikkalassa vuosina 2015-2016. Syytteet koskivat noin sataa perämoottoria.

Oikeuden mukaan ryhmässä oli kolme pysyvää jäsentä ja yksi vaihtuva keikkamies. Jäsenet hoitivat eri tehtäviä, mikä oikeuden mukaan mahdollisti laajamittaisen toiminnan ennen kiinnijääntiä.

Pysyviksi jäseniksi katsotut Vladimirs Rjabcevs ja hänen poikansa Nikita Rjabcevs saivat molemmat viisi vuotta vankeutta. Anastettujen perämoottoreiden välivarastointia ja Latviaan kuljettamista hoitanut Andrei Gromov sai neljä vuotta vankeutta.

Lisäksi neljä muuta syytettyä sai eripituisia ehdottomia tai ehdollisia vankeustuomioita ja yksi päiväsakkoja.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot