Mainos
Mainos

Lehdet: Loviisan murhaepäillyllä laaja rikostausta

Loviisassa naisen murhasta epäilty 27-vuotias mies on syyllistynyt vuosien saatossa useisiin rikoksiin, kuten huumausaineiden myyntiin, ryöstöön ja kertausharjoituksesta luistamiseen.

Miehen taustoista kertovat Iltalehti ja Ilta-Sanomat.

Vuonna 1988 syntynyt mies vangittiin maanantaina epäiltynä 42-vuotiaan naisen murhasta. Miehellä on kontollaan aikaisempia rikostuomioita, joista hän on tähän asti kuitenkin selvinnyt sakkorangaistuksilla ja ehdollisella vankeudella.

Iltalehden mukaan mies oli tehnyt ensimmäisen rikoksensa huumausaineiden myynnistä alaikäisenä. Myöhemmin hän oli muun muassa tunkeutunut asuntoon rikkomalla ulko-oven lasin ja syyllistynyt sekä rattijuopumukseen että vahingontekoon.

Ilta-Sanomien mukaan lukuisiin miehen rikoksiin on liittynyt alkoholin käyttö. Vuonna 2010 hän vetosi oikeudessa alkoholiongelmaansa, kun hän oli jättänyt saapumatta Karjalan prikaatiin kertausharjoituksiin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme