Mainos
Mainos

Lehti: 14-vuotias kaahaa jatkuvasti autolla Savossa

14-vuotias poika on jäänyt tänä vuonna jo 18 kertaa kiinni ajokortitta ajosta. Kuopion seudulla usein vaaratilanteita aiheuttanutta poikaa ei ole saatu kuriin poliisin keinoin, kertoo Savon Sanomat.

Outokumpulainen poika kulkee ympäri Savoa käyttöönsä saamillaan tai varastamillaan autoilla. Viimeksi 14-vuotias ajoi Joensuuntietä Kuopioon viikko sitten tiistai-iltana. Ohiajettu autoilija ilmoitti hätäkeskukseen, että hänen ohitseen oli ajettu noin 150 kilometrin tuntinopeudelta.

Nuorukaisen autoilusta teki hengenvaarallista myös se, että autosta viskottiin täysiä oluttölkkejä kohti toisia autoja. Tölkit eivät osuneet. Hetkeä myöhemmin samana iltana poika uhitteli ajavansa tuntemansa miehen päälle huoltoasemalla.

Poika on jäänyt kiinni kortitta ajosta jo 13-vuotiaana. Hänellä on tilillään myös erilaisia pieniä omaisuusrikoksia.

Poliisilla ei ole juuri keinoja pojan kaahailun lopettamiseksi, sillä rikosoikeudellinen vastuu ei koske vielä 14-vuotiasta.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme