Mainos
Mainos

Lehtorin alistama teinityttö kirjoitti blogia prostituutiosta – kertoi luottavansa miehen tukeen

54-vuotiaan itäsuomalaisen yliopistonlehtorin parittama teinityttö kirjoitti blogia prostituutiosta. Seikka käy ilmi Helsingin käräjäoikeuden tuomiosta.

Tyttö aloitti blogin pitämisen vuoden 2013 alussa, perustellen sitä tiedon levittämisellä alan tulokkaille ja muille kiinnostuneille. Blogia pääsee tällä hetkellä lukemaan vain kutsusta, mutta pieniä osia siitä on luettavissa netistä.

Blogin tekstit piirtävät kuvaa itsenäisestä ja vapaaehtoisesta ammatinharjoittajasta. Tyttö kertoi muun muassa pääasiassa pitävänsä työstä ja hankkivansa sillä lisätuloja. Blogissa kerrottiin myös hänen pitämistään tauoista alalla, asiakkaiden etsimisestä ja jaettiin käytännön kokemuksia.

Blogissa hän myös kritisoi julkisuudessa esitettyjä väitteitä siitä, että valtaosa prostituoiduista kokisi hyväksikäyttöä. Hän myös kertoo miehensä, oletettavasti siis seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja parittamisesta tuomitun miehen, olevan hänen ystävänsä, jonka tukeen voi aina luottaa.

Oikeudessa tyttö kuitenkin kertoi, että piti blogia vain saadakseen asiakkaita. Tällä hän halusi miellyttää häntä alistanutta, nyt tuomittua Kari Maurasta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme