Mainos
Mainos

Lenkkeilijätytön uusi poikaystävä syytetystä: "Hän kohteli tyttöä huonosti"

Lenkkeilijätytön surman ensimmäinen käsittelypäivä venyi pitkälle iltaan Satakunnan käräjäoikeudessa.

Oikeudessa kuultiin myös 17-vuotiaan uhrin uutta seurustelukumppania. Mies halusi todistaa sermin takana, koska hän pelkäsi. Todistaja oli tavannut 17-vuotiaan tytön joulun aikoihin.

- Viestiteltiin ja soiteltiin. Se oli ehkä ennemminkin tapailua ja tutustelua, kuin seurustelua. (Uhrin nimi) oli iloisen oloinen, hän hymyili aina. Varmasti yksi iloisimmista ihmisistä, mitä oon tavannut.

Murhasta syytetyn miehen kaveri oli nähnyt lenkkeilijätytön ja todistajan kaupungilla yhdessä, jonka jälkeen syytetty mies pyysi 17-vuotiasta tyttöä palaamaan seurustelusuhteeseen.

- Tuli vähän puskista, miksi hän juuri nyt pyytää toista mahdollisuutta. (Uhrin nimi) oli yllättynyt siitä, mistä entinen poikaystävä sai hänen numeronsa, todistaja kertoi.

Todistajan mukaan murhasta syytetty ja uhri erosivat, koska kummatkin päättivät jatkaa eri teille.

- Mies oli kohdellut tyttöä huonosti, eikä kummallakaan ollut kiinnostusta jatkaa suhdetta. Sain miehestä välinpitämättömän kuvan, todistaja kertoo.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme