Mainos
Mainos

Liedon ampumistapauksen tutkinta edennyt – poliisi vaikenee jopa rikosnimikkeestä

Liedon Tuulissuolla 8. lokakuuta tapahtuneen ampumistapauksen esitutkinta lähenee valmistumista, tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos.

Kaikki tapauksen vuoksi tutkintavankeudessa olleet henkilöt on vapautettu ja asiaan liittyviä henkilöitä on kuultu.

Tapaus etenee syyteharkintaan vielä tämän vuoden puolella.

– Vielä odotetaan jotain teknisen tutkinnan tuloksia, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja ylikomisario Taina Holstila.

Yksi haavoittui vakavasti

Poliisi on päättänyt, ettei se tässä vaiheessa kerro enempää esitutkinnan tuloksista. Holstila ei kertonut edes rikosnimikkeitä, joina tekoa tutkitaan. Ampumisessa haavoittui vakavasti yksi henkilö.

Aiemmin poliisi on tiedottanut, että esitutkinta aloitettiin nimikkeellä tapon yritys. Vangitsemisen yhteydessä rikosnimikkeinä olivat myös ampuma-aserikos sekä törkeä kiristys.

Poliisi kertoi ampumisen jälkeen etsivänsä alueella vaarallisia henkilöitä. Paikalla Tuulissuolla sijaitsevalla teollisuushallilla ja sen pihalla kulki tällöin useita poliiseja taktisissa varusteissa. Ampumista oli poliisin mukaan edeltänyt kiista.

Poliisi kertoi myös suorittaneensa ampumatapauksen jälkeen kotietsinnän Cannonball MC:n kerhotiloihin Turussa välikohtauksessa käytettyjen ampuma-aseiden löytämiseksi. Kerhotilasta ei löydetty kyseisiä aseita.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot