Mainos
Mainos

Liettualaisvarkaat iskivät asukkaan nukkuessa – epäiltyjen riidassa ammuttiin käsiaseella

Poliisi otti sunnuntaina Savitaipaleella kiinni viiden liettualaisen miehen ryhmän, jota epäillään osallisuudesta alueella tapahtuneisiin murtoihin.

Savitaipaleen Partakoskella murtauduttiin sunnuntaiaamuyöstä omakotitaloon, ja sieltä anastettiin omaisuutta. Talossa nukkui tapahtumahetkellä yksi henkilö, jonka havaittuaan tekijät olivat poistuneet paikalta.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena. Poliisin tietojen mukaan samalla alueella on murtauduttu useampiin asuntoihin, pihavarastoon ja ajoneuvoon.

Myöhemmin samana päivänä poliisi otti lähistöltä kiinni viiden liettualaismiehen joukon. Ennen kiinniottoa yhden miehistä epäillään pahoinpidelleen toista liettualaismiestä ja ampuneen käsiaseella yhden laukauksen.

Poliisi tutkii näitä tekoja ampuma-aserikoksena ja pahoinpitelynä. Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan kukaan ei ole loukkaantunut ampumisen yhteydessä. Miehet ovat tällä hetkellä pidätettyinä, yksi epäiltynä ampuma-aserikoksesta ja pahoinpitelystä, loput törkeästä varkaudesta.

– Poliisi selvittää myös ampumisesta epäillyn osuutta murtoihin. Henkilöt ovat samoissa piireissä liikkuneita, rikoskomisario Teemu Liikkanen kertoo.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja pyytää asiasta tietäviä henkilöitä ottamaan poliisiin yhteyttä. Myös omaisuusrikoksen kohteeksi joutuneiden henkilöiden, joihin poliisi ei ole vielä ollut yhtedessä, toivotaan ottavan yhteyttä poliisin numeroon 029-5414600.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme