Mainos
Mainos

Liikuitko Porvoon Sannaisissa perjantai-illan ja lauantai-aamupäivän välillä? Ilmoittaudu poliisille

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää kaikkia Porvoon Sannaisissa Tungsträskintien ja Munkkalantien alueella perjantain klo 16 ja lauantaina klo 12 välisenä aikana liikkuneita ilmoittautumaan.

Tarkoituksena on selvittää alueella liikkuneiden henkilöllisyys, jotta alueella tapahtunut henkirikos voitaisiin ratkaista. Poliisi kertoi aiemmin tänään epäilevänsä, että punapaitainen 70-vuotias mies joutui henkirikoksen uhriksi lauantaina. Poliisi arvioi miehen kuolleen lauantaina aamupäivällä. Miehessä oli merkkejä ulkoisesta väkivallasta.

Poliisilla on käytössään alueelta valvontakamerankuvaa. Itä-Uudenmaan poliisi pyytää alueella liikkuneita ottamaan yhteyttä puhelinnumeroon 0295436442. Henkilöiden, joita poliisi on jo tapahtuneeseen liittyen puhuttanut, ei tarvitse enää ilmoittautua.

Poliisi pyytää havaintoja erityisesti punapaitaisesta 70-vuotiaasta miehestä sekä muista alueella tapahtuma-aikaan liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme