Mainos
Mainos

Liikuntapaikkojen pukuhuoneista varastettu tavaraa Hämeessä – kaksi naista otettu kiinni

Hämeenlinnan poliisi on ottanut kiinni kaksi paikallista naista, joiden epäillään anastaneen tavaraa seudun liikuntapaikoista.

Hämeen poliisi tutkii rikossarjaa, jossa Hämeenlinnan seudun eri liikuntapaikkojen pukuhuoneista on anastettu omaisuutta. Pukuhuoneista on viety lähinnä lompakoita sekä elektroniikkaa.

Poliisi on ottanut kiinni kaksi paikallista naista tapauksiin liittyen. Toinen epäillyistä onnistui pakenemaan kiinnioton yhteydessä, mutta ilmoittautui myöhemmin itse poliisille.

Molemmat naiset ovat pidätettyinä ja anastettua omaisuutta on saatu takaisin. Kummallakin on taustallaan vastaavanlaisia rikoksia myös menneisyydestä.

Poliisi muistuttaa, että liikuntapaikkojen säilytystiloihin on verrattain helppo murtautua, ja kehottaa ihmisiä huolellisuuteen omaisuutensa suhteen.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot