Mainos
Mainos

Liittyykö pahoinpitely Tesoman murhamysteeriin? "Suoria yhtäläisyysmerkkejä ei voi vetää"

Poliisi julkaisi tänään kuvan nuorisokolmikosta, joka pahoinpiteli noin 50-vuotiaan miehen kaksi vuotta sitten kesällä Tampereen Tesomalla.

Pahoinpitely tapahtui lähellä sitä paikkaa, jossa 40-vuotias perheenisä murhattiin joulukuun 28. päivä vuonna 2014. Murhatapauksen tuoreimman todistajan mukaan huppareihin pukeutunut kolmikko juoksi Käräjätörmällä murhailtana ennen puoltayötä. 

Vielä ei kuitenkaan tiedetä, onko Tesoman pahoinpitelyllä ja murhalla yhteyttä. 

– Mitään suoria yhtäläisyysmerkkejä näiden välille ei voida vetää. Olemme tutkineet Tesomalla tapahtuneita muitakin tekoja ihan tarkoituksenmukaisuussyistä, ja tämä pahoinpitely nyt sattui tulemaan esille tässä kohtaa, kertoo rikoskomisario Jari Kinnunen

Kuva sähköpostilla poliisille

Poliisi sai sähköpostilla kuvan pahoinpitelystä epäillystä kolmikosta ja maassa makaavasta uhrista sen jälkeen, kun viimeisin dna-keräys tehtiin alueella 30.11. Kyseinen pahoinpitely ei ollut aiemmin poliisin tiedossa.

– Tutkitaan nyt tämä ja katsotaan sitten, mikä yhtäläisyys (Tesoman murhaan) on vai onko, Kinnunen sanoo.

Kinnusen mukaan kuvat ovat niin epäselviä, että niiden perusteella ei pysty päättelemään, ovatko kuvan epäillyt samoja kuin valvontakameralle murhan ajankohtana tallentuneet nuoret.

Poliisi pyytää pahoinpitelyn uhria ilmoittautumaan ja yleisöltä vihjeitä kuvassa näkyvistä henkilöistä, erityisesti suojatiellä näkyvästä kolmikosta sekä maassa olevasta uhrista. Tiedot pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295445317 taikka ottamalla yhteyttä lähimpään poliisiin. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme