Mainos
Mainos

LM: Mies jäi ilman aselupaa liiallisen masturboinnin takia

Poliisi ei myöntänyt itäsuomalaiselle miehelle aselupaa liiallisen masturboinnin takia, kertoo Lännen Media.

Mies oli hakenut kiväärin hankkimiseen lupaa, jota ei herunut toistuvan julkisen masturboinnin vuoksi. Mies oli Lännen Median mukaan saanut vuosien varrella useita rangaistusvaatimuksia sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta.

Toistuvaa julkista masturbointia oli sattunut useilla paikkakunnilla.

Mies oli luvannut lopettavansa rikkomukset aseluvan hakemisen yhteydessä pidetyssä kuulemisessa. Hänet oli kuitenkin Lännen Median mukaan tavattu samanlaisista toimista myös kuulemisen jälkeen.

Mies valitti päätöksestä Itä-Suomen hallinto-oikeuteen, jonka mukaan jatkuva julkimasturbointi osoitti piittaamattomuutta laista sekä yleistä elämänhallinnan ja itsehillinnän puutetta. Siksi miehen ei katsottu soveltuvan käsittelemään ampuma-asetta tai aseen osia, Lännen Media kertoo.

Oikeus antoi päätöksen toukokuussa, eikä se ole vielä lainvoimainen. Mies voi vielä valittaa päätöksestä.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot