Mainos
Mainos

Lohjalla etsitty itsetuhoinen mies saatiin kiinni – IS: Poliisi varoitti päiväkotia itsensä bensalla valelleesta henkilöstä

Poliisi on saanut kiinni etsimänsä itsetuhoisesti käyttäytyvän miehen Lohjalla. Mukana etsinnöissä oli useita poliisipartioita sekä helikopteri.

Poliisi tiedotti kiinniotosta kello 22:11.

Tilanne alkoi noin kello 14.30, kun poliisin tavoittelema mies pakeni Lohjan Vaanilan alueella sijaitsevasta rakennuksesta viranomaisten saavuttua paikalle.

– Hän on päässyt pyörähtämään pois partion läheisyydestä, kun partio on joutunut tekemään muuta siinä tapahtumapaikalla ja keskittynyt valmistelemaan tehtävää, komisario Petri Lillvis Länsi-Uudenmaan poliisista sanoo.

Lillvis ei kerro, millä asialla poliisi alun perin tavoitteli miestä. Alkuperäinen tehtävä ei kuitenkaan ilmeisesti liittynyt miehen itsetuhoisuuteen.

– Tämä itsetuhoinen käytös on johtunut siitä, että hän on joutunut poliisitoimenpiteiden kohteeksi.

Tämänhetkisen tiedon valossa miehestä ei ollut vaaraa ulkopuolisille, mutta poliisi otti varotoimena yhteyttä lähialueella oleskeleviin.

Ilta-Sanomien mukaan paikallisen päiväkodin henkilökuntaa varoitettiin aiemmin päivällä alueella liikuskelevasta miehestä, joka oli valellut itsensä bensiinillä tai muulla syttyvällä aineella.

Poliisi tutkii tapausta virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

Juttua päivitetty 22:30: Lisätty tieto miehen löytymisestä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme