Mainos
Mainos

Loistohotellin huumejutussa vaaditaan kahdeksaa vangittavaksi

Glo-hotelliin liittyvässä huumejutussa vaaditaan vangittavaksi kahdeksaa ihmistä. Helsingin käräjäoikeus päättää vangitsemisista perjantaina.

Törkeästä huumausainerikoksesta epäiltyinä on kummankin sukupuolen edustajia. Nimet viittaavat useaan eri kansallisuuteen, ja joukossa on myös suomalaisia. Epäillyt ovat 19-38-vuotiaita.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Jari Pynnönen Helsingin poliisista ei vahvista kahdeksan vangitsemisvaatimuksen kytkeytymistä Glo-juttuun. Hän tyytyy toteamaan, että tutkinta on edennyt hyvin.

27-vuotias suomalaismies kuoli maanantaina otettuaan ainetta, jota oli tiettävästi luullut kokaiiniksi. Laboratoriotutkimusten perusteella kyse oli kuitenkin heroiinista.

Sairaalaan joutui myös kaksi muuta nuorehkoa ihmistä, joista toinen tajuttomana. Poliisi kertoi tiistaina, että myös vakavammassa tilassa ollut olisi toipumassa.

Poliisin tietoon ei ole tullut uusia kuolemantapauksia aineeseen liittyen.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme