Mainos
Mainos

Mattokauppiaat huijasivat vanhuksia Lapissa

Kahta vanhusta huijanneet mattokauppiaat liikkuvat mahdollisesti sinisellä autolla.

Vanhuksia huijaavia mattokauppiaita on liikkeellä Keminmaassa ja Torniossa. Poliisin mukaan kahden 85-vuotiaan vanhuksen luona kävi tiistaina iltapäivällä mattokauppiaana esiintynyt pariskunta, joka vei vanhuksilta pankkikortit ja rahaa.

Pariskunta liikkui omatoimisesti vanhusten asunnossa ja pyysi saada juoda vettä. Myyjien poistuttua paikalta asukkaat huomasivat, että heidän omaisuuttaan oli hävinnyt. Toisesta asunnosta oli viety lompakko rahoineen ja kortteineen. Toisesta asunnosta oli anastettu pankkikortti tunnuslukuineen. Mattokauppiaat liikkuvat mahdollisesti sinisellä autolla.

Tapauksia tutkivat Kemin ja Tornion poliisit pyytävät mattokauppiaista jotain tietäviä soittamaan puhelinnumeroon (016) 295283 tai 040764 3835. Samalla poliisi toivoo, etteivät ihmiset päästäisi asuntoonsa epämääräisiä kauppiaita. Se muistuttaa, että pankkikortin tunnuslukua ei missään tapauksessa pidä säilyttää lapulla pankkikortin yhteydessä.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme