Mainos
Mainos

Merivartiosto etsi eksynyttä potkukelkkailijaa

Vuonna 1925 syntynyt nainen aiheutti sunnuntaina Raahen poliisille laajat etsinnät.

Vanhus oli poistunut kotoaan klo 16.00 aikaan potkukelkalla tarkoituksena käydä lenkillä. Hän ei ollut kuitenkaan palannut kotiinsa klo 21.00 mennessä. Huolestuneet omaiset olivat jo etsineet häntä omin voimin kodin lähettyviltä, sekä alueilta joissa hänellä on tapana käydä.

Poliisi hälytti omien voimiensa lisäksi apuun vapaaehtoisen pelastuspalvelun. Noin klo 23.00 aikaan vanhuksesta tuli silminnäkijähavainto Raahen keskustasta. Vapaaehtoisen pelastuspalvelun partio löysi Ollinsaaresta Koivukujalta vanhuksen potkukelkan.

Hieman tämän jälkeen omaiset ilmoittivat Hätäkeskukseen, että kadoksissa ollut vanhus oli palannut kotiinsa hyväkuntoisena, mutta väsyneenä. Hän oli ollut eksyssissä ja harhaillut kaupungilla. Mukana etsinnässä oli poliisipartion lisäksi kaksi poliisikoiraa ohjaajineen, kaksikymmentäkaksi ihmistä Vapepasta, sekä lisäksi merivartiosto oli hälytetty.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme