Mainos
Mainos

Metsään viety öljyjäte toi työnjohtajalle sakkoja

Helsingin hovioikeus tuomitsi perjantaina kiinteistönhoitoyhtiön työnjohtajan sakkoihin maastoon hylättyjen jätteiden vuoksi.

Tuusulan Muottikujalta löytyi helmikuussa 2015 seitsemän muovista tuhannen litran säiliötä, joista osassa oli nestemäistä kemikaalia. Kaksi öljysäiliötä oli peräisin kiinteistönhoitoyhtiön purkutyömaalta.

Hovioikeuden mukaan työnjohtaja syyllistyi ympäristörikkomukseen laiminlyömällä jätteen asianmukaisen hävittämisen. Oikeuden mukaan ei kuitenkaan ole näyttöä siitä, että hän olisi itse kuljettanut tai kuljetuttanut säiliöt maastoon.

Työnjohtaja sai 25 päiväsakkoa, mikä hänen tuloillaan on 200 euroa. Aiemmin Tuusulan käräjäoikeus hylkäsi sekä toimitusjohtajan että työnjohtajan syytteet.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot