Mainos
Mainos

Miehellä valtava asekokoelma asunnossaan – kolme sarjatuliasetta ja räjähdysaineita

Helsingin poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan tapauksessa, jossa Suutarilasta sijaitsevasta asunnosta löytyi suuri määrä aseita ja räjähteitä.

Poliisin mukaan epäilty oli kartuttanut arsenaaliaan vuosien ajan. Tutkinnassa ei kuitenkaan tullut ilmi, että miehellä olisi ollut tarkkaa suunnitelmaa siitä, mihin aikoi aseita ja räjähteitä käyttää.  

Epäillyn hallusta takavarikoitiin muun muassa kolme sarjatuliasetta, sarjatuliaseiden osia, räjähdysaineita, räjähteiden lähtöaineita ja kemikaaleja. Takavarikko tehtiin syyskuun alussa. Tuolloin poliisi kertoi, että epäilty on keski-ikäinen suomalaismies.  

Rikosnimikkeinä ovat törkeä ampuma-aserikos, ampuma-aserikos, yleisvaarallisen rikoksen valmistelu, räjähderikos ja räjähteiden lähtöainerikkomus. Poliisi epäilee rikosten alkaneen vuonna 2010.  

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot