Mainos
Mainos

Miehet varastivat röyhkeästi myyjän nenän edestä Muumi-astioita ja Aalto-maljakoita

Turussa on selvitetty laaja varkausvyyhti, jossa varkaat veivät useita Muumi-astioita ja Aalto-maljakoita keskustassa olevasta liikkeestä.

Varkaudet tapahtuivat poliisin mukaan kolmena eri päivänä. Poliisi kuvailee varkauksia röyhkeiksi. Epäillyt saapuivat liikkeeseen peräkkäisinä päivinä ja poliisin mukaan viileän rauhallisesti keräsivät astioita reppuihin, vaikka myyjä seisoi vieressä. Yhteensä astioita vietiin noin 2000 euron edestä.

Poliisi sai selvitettyä, että osa astioita myytiin välittömästi kolmeen eri osto- ja myyntiliikkeeseen Turun keskustassa. Näistä yksi ehti myydä astioita eteenpäin ja niitä oli myynnissä poliisin mukaan myös lähikunna kirpputorilla.

Poliisi takavarikoi kaikki löydetyt astiat ja toimitti ne takaisin alkuperäiseen liikkeeseen.

Poliisi on saanut esitutkinnan valmiiksi ja epäilee tekijöitä kolmesta eri varkaudesta. Lisäksi kolmea osto- ja myyntiliikkeen edustajaa epäillään erinäisistä kätkemisrikoksista. Tapaukset ovat siirtyneet syyttäjälle syyteharkintaan.

Poliisi muistuttaa, että ihmisten kannattaa olla tarkkana osto- ja myyntiliikkeissä ja varmistua siitä, että tuotteet ovat laillisesti myyjän hallinnoimia. Näin voi välttyä itse rikosoikeudellisilta seuraamuksilta.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot