Mainos
Mainos

Miehikkälän piiritys päättyi antautumiseen

Suur-Miehikkälässä lähes vuorokauden kestänyt piiritystilanne on päättynyt rauhanomaisesti. Rivitaloasuntoon linnoittautunut mies antautui pitkään kestäneiden neuvottelujen jälkeen ja tuli itse lopulta ulos asunnosta ilman asetta.

Mies totteli poliisin käskytystä ja kiinniotto sujui rauhallisesti. Hän on nyt poliisin hallussa ja Kymenlaakson poliisi jatkaa asian tutkintaa. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

Mies linnoittautui torstaina kello 22:n aikaan rivitaloon ainakin yhden aseen kanssa. Poliisin mukaan tilanne sai alkunsa, kun mies uhitteli naapurustossa. Hän ei ole tiettävästi uhitellut samalla tavalla aikaisemmin.

Piiritettävä rivitalo sijaitsee Suur-Miehikkäläntien ja Pyhällöntien risteyksessä. Seutu on harvaa omakotialuetta. Tapahtumapaikan ympäristö evakuoitiin asukkaista ja eristettiin laajalti.

Poliisin avuksi hälytettiin rajavartiostoa ja sairaanhoitohenkilökuntaa. Piiritykseen osallistui useita kymmeniä viranomaisia.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme