Mainos
Mainos

Mies ahdistellut naisia Lauttasaaressa - poliisi pyytää vihjeitä

Poliisi pyytää vihjeitä Lauttasaaressa viikonloppuna tapahtuneisiin kahteen seksuaalirikokseen liittyen.

Poliisin tietoon on tullut Lauttasaaresta yksi raiskauksen yritys ja yksi seksuaalinen ahdistelu. Teosta on pidätetty epäiltynä 30-vuotias mies, jota epäillään myös aiemmin viime viikolla Länsiväylällä tapahtuneesta raiskauksesta.

Tuntomerkit:

Mies on noin 170 senttiä pitkä, normaalivartaloinen ja vaaleaihoinen. Viime viikonloppuna hänellä oli päällään farkut, hupparitakki ja lätsämallinen hattu.

Vihjeet miehen liikkeistä voi ilmoittaa Helsingin poliisilaitoksen seksuaalirikosten päivystysnumeroon 0295 471 612 (arkisin kello 8.00-15.00).

Mies on liikkunut öisin ja ahdistellut yleisillä paikoilla kävellen liikkuneita naisia. Poliisin mukaan on mahdollista, että miehen uhreiksi joutuneita naisia on useampi - tämän vuoksi poliisi pyytääkin kaikkia ahdistelun kohteeksi joutuneita naisia ilmoittamaan tapahtuneesta poliisille.

– On tärkeää, että saisimme mahdollisimman kattavasti selville miehen liikkeet viikonlopun aikana, kertoo rikoskomisario Teija Koskenmäki-Karaharju Helsingin poliisista.

Poliisi tutkii myös miehen mahdollista yhteyttä alkuvuodesta muualla Helsingin alueella tapahtuneisiin samankaltaisiin seksuaalirikoksiin. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme