Mainos
Mainos

Mies ampui luvattomalla aseella turkulaisravintolassa – oli niin humalassa, ettei muista mitään

Asiakas ampui Turun keskustassa sijaitsevassa ravintolassa käsiaseella viime yönä vähän yhden jälkeen.

Poliisin mukaan ravintolan työntekijä kuuli pamauksen ja huomasi sohvalla istuvan miehen laittavan aseen taskuunsa. Työntekijä ilmoitti heti järjestyksenvalvojalle ja käski muita asiakkaita poistumaan.

Järjestyksen valvojat ottivat miehen ja pistoolin haltuunsa. Paikalla olleet kertoivat poliisille, etteivät huomanneet tilanteessa tai sitä ennen mitään riitelyä tai muuta häiriökäyttäytymistä. Ampujan ei myöskään huomattu osoittaneen aseella käteen.

Laukaus osui ravintolan seinään baaritilan lähellä diskotilassa. Diskotilassa oli tuolloin noin 40-50 asiakasta. Kukaan ei vahingoittunut.

Poliisin mukaan kyseessä oli luvaton 7.65mm FN-merkkinen pistooli ja sillä ampunut mies oli yli kolmen promillen humalassa.

Mies kertoi kuulusteluissa olleensa niin vahvassa humalassa, ettei muista tapahtuneesta mitään. 24-vuotiasta kruunupyyläistä miestä epäillään ampuma-aserikoksesta ja vaaran aiheuttamisesta.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme